homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mofturi, "fite", micute obsesii...-14

#248 2010-02-08 22:25:37

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Re: Mofturi, "fite", micute obsesii...

Cand ma enervez rau de tot, incep sa plang.

Pentru ca m-am dezobisnuit sa arunc cu lucruri prin casa.

Plang 3 minute si gataaa. Bag si jumatate de pachet de tigari si e totul fain lol

#249 2010-02-08 22:29:30

sophie
Addicted member
De la: Atlantis
Inregistrat: 2008-02-19

si eu plang cand ma enervez rau, insa niciodata de fata cu altcineva smile mi`a zis odata un tip ca n`am inima si eu mai aveam un pic si incepeam sa plang in hohote lol

#250 2010-02-09 22:39:38

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

am reguli stricte in ce priveste igiena, in special cea corporala..si cam tot ce tine de capitolul asta (baut dupa altcineva, imprumutat diverse chestii personale etc)
ma spal f des pe maini..
sunt f atenta in ceea ce priveste curatenia tacamurilor..
am o obsesie de microbi, praf....
nu suport nesimtirea, proasta crestere and co.
nu suport oamenii care se lauda...
nu suport sa imi umble cineva prin lucruri sau sa imi ia un lucru fara sa imi spuna inainte, fara sa imi ceara voie..
in general nu sunt f pretentioasa..ma adaptez repede, insa in ceea ce priveste oamenii nesimititi am o oroare, desi viata de camin m-a calit mult in aceasta privinta...uneori viata te obliga la compromisuri ...offfff

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#251 2010-02-09 23:11:44

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Altele, de sezon:
- nu suport sa dorm fara maieu pe sub pijama (in afara de vara cand e foarte-foarte cald). Daca as putea, as dormi cu body big_smile sa nu-mi iasa maieul din pantalonii de pijama ca mi-e frig. Da, stiu, ca o baba.
- tot de frig, trebuie sa port maieu sau body si ziua, ca nu suport sa-mi fie frig la talie. Mai usor suport, sa zicem, frig la picioare (de ex sa ma imbrac iarna in fusta) decat la burta. Fac exceptie cand ma intalnesc cu prietenul meu, ca atunci renunt la straturile de baba si port ceva sexy chiar daca nu foarte calduros.

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#252 2010-02-09 23:21:16

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

da, si eu la fel, daca am mijlocul gol, s-a terminat! cold

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

Publicitate

loading...

#253 2010-02-10 14:17:57

puffball
Sr. member
De la: wonderland
Inregistrat: 2009-04-23

kathrynn rotfl2 la fel sunt si eu cu maieul, nici moarta nu as putea sa dorm fara maieu iarna. Si nu numai ca dorm cu maieu, dar port si ziua oricunde m-as duce. Iarna nu rezist fara maieu. Si cu el mi-e frig daramaite fara neutral

#254 2010-02-10 23:10:32

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

deeadeea21 a scris:

-urasc persoanele care isi trag nasul, e ca un tic.. asa tare ma enerveaza    disperat

nici eu nu suport asta. daca e o persoana cu care imi pot permite, intreb: "vrei un servetel ?"

nu suport parul gras. mi se pare dezgustator la o fata cu parul lung sa il poarte pe spate cand e gras si se desparte in suvite de la cat e de sleit (de asta ma spal pe cap la 2 zile iar daca se ingrasa si chiar nu am cum sa fac baie il port prins sa nu se vada sau imi pun ceva pe cap)

#255 2010-02-10 23:14:13

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

si lung, si mediu si scurt parul gras e oribil...
mai ales daca e blond si eventual cu niste radacini negre hmm

o alta chestie pe care nu o suport e sa vad pe cineva tot jucandu-se in par... care isi ia cate o suvita si o freaca pe toate partile,apoi  iar isi baga mana in par si tot asa.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#256 2010-02-10 23:22:40

sunshine16
Banat
Inregistrat: 2008-09-01
Site

- Miros farfuriile si canile/paharele inainte sa le folosesc
- Sterg vasul toaletei cu spirt
- Consum un Detol in 2 saptamani
- Nu suport niciun pic de lumina atunci cand dorm
- Nu port lenjerie intima in casa
- Dorm goala

Mai am dar trebuie sa ma gandesc...

True sophistication lies in simplicity!

www.bubulinagospodina.com

#257 2010-02-11 01:25:47

SoareleMeu
Hero member
Inregistrat: 2007-11-16

nu economisesc  apa sau curentul.... imi place sa am toate luminile aprinse in casa, apa sa curga mereu si trag apa la toaleta de 3-4 ori numai de la pipi.
Nu imi place ca cineva sa imi ia ceva ce e cumparat recent si sa se uite inaintea mea....vreau eu sa fiu prima care il desface si se uita....indiferent de ce e.
Nu imi place ca cineva sa vorbeasca cu mine cand sunt ocupata sau vorbesc la telefon.
Nimeni nu face curatenie mai bine ca mine....
Si de cel putin 2-3 ori pe zi aerisesc in casa....

#258 2010-02-11 02:25:10

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

love_t a scris:

- Miros farfuriile si canile/paharele inainte sa le folosesc
- Sterg vasul toaletei cu spirt
- Consum un Detol in 2 saptamani
- Nu suport niciun pic de lumina atunci cand dorm
- Nu port lenjerie intima in casa
- Dorm goala

Mai am dar trebuie sa ma gandesc...

vai nici eu!dorm cu pernita pe fata lol

Love.  Live. Laugh.

#259 2010-02-11 07:50:35

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

adina84 a scris:

deeadeea21 a scris:

-urasc persoanele care isi trag nasul, e ca un tic.. asa tare ma enerveaza    disperat

nici eu nu suport asta. daca e o persoana cu care imi pot permite, intreb: "vrei un servetel ?"

nu suport parul gras. mi se pare dezgustator la o fata cu parul lung sa il poarte pe spate cand e gras si se desparte in suvite de la cat e de sleit (de asta ma spal pe cap la 2 zile iar daca se ingrasa si chiar nu am cum sa fac baie il port prins sa nu se vada sau imi pun ceva pe cap)

Din acelasi motiv imi spal zilnic parul. Mi se pare ffff urat sa ai parul nespalat. De fapt, eu daca il spal dimineata, seara deja ma tot uit sa vad daca nu arata murdar.

#260 2010-02-11 08:56:03

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

SoareleMeu a scris:

nu economisesc  apa sau curentul.... imi place sa am toate luminile aprinse in casa, apa sa curga mereu si trag apa la toaleta de 3-4 ori numai de la pipi.
Nu imi place ca cineva sa imi ia ceva ce e cumparat recent si sa se uite inaintea mea....vreau eu sa fiu prima care il desface si se uita....indiferent de ce e.
Nu imi place ca cineva sa vorbeasca cu mine cand sunt ocupata sau vorbesc la telefon.
Nimeni nu face curatenie mai bine ca mine....
Si de cel putin 2-3 ori pe zi aerisesc in casa....

am vrut sa scriu asta mai demult dar nu stiam cum sa o exprim...la un moment dat a castigat iubi un aparat foto si in perioada aia locuia la mine iar aparatul a fost livrat acasa la el...si unchiul lui l-a desfacut ba chiar a facut si cateva poze cu el...m-am enervat? nuuuuuuuuuuuuuu lol Deja nici nu imi mai venea sa il folosesc mi se parea..second hand rotfl

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#261 2010-02-11 09:07:35

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mai adaug ceva: nu sport sa ma "tina" vreo haina, ma enervez instantaneu daca nu ma simt eu confortabil
Si nu suport sa transpir...aveam colege in liceu care isi luau blugii peste pantalonii de trening dupa sport acklad mi se ridica parul pe mine
A si inca ceva cand plec pe undeva prefer sa imi fie frig decat cald

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#262 2010-02-11 12:14:59

D. Loredana
Hero member
De la: Timişoara
Inregistrat: 2008-09-24
Site

D. Loredana a scris:

D. Loredana a scris:

* Nu-mi place să iau bani de la altcineva, dar nici să dau.
* Nu suport să-i fie cuiva milă de mine.
* Nu-mi place să merg la WC ?n altă parte, dec?t acasă.
* Nu suport să găsesc păr ?n m?ncare.
* Mă spăl pe m?ini de 100 de ori pe zi.
* Nu suport să bea cineva din sticla mea cu apă sau suc.
* Nu suport ţiganii.

* Nu suport să mă corecteze cineva.
* Mi-e frică de c?inii vagabonzi.
* Am un prosop separat pentru picioare şi altul pentru " partea sensibilă " şi fac ur?t de tot, dacă cineva ?l foloseşte.
* Nu-mi place ca cineva să mă judece.
* Nu pot să dorm fără ciorapi, nici vara, pentru că altfel mă dor picioarele.

* Nu-mi suport să mă ?mpingă cineva, ?mi vine să-l / s-o bat.
* Nu suport coşurile coapte, imediat le storc, chiar dacă ?mi pare rău după aceea  sad  (am ?ncercat să nu le mai stroc, dar nu mă pot abţine skitarg)
* Nu-mi plac musafirii nepoftiţi sau nesimiţiţi, care ?ntră ?ncălţaţi şi fac dezordine.
* Nu suport să aud că sunt b?rfită.
* M-am săturat de vedetele blonde.
* Nu suport să mă deranjeze cineva c?nd ?nvăţ, şi c?nd ?nvăţ trebuie să fac pauze foarte des, din 10 ?n 10 minute, altfel nu mai reţin nimic.
* Nu suport să răm?n fără bani.

Ultima oara a fost editat de D. Loredana (2010-02-11 12:17:02)

mornincoffee
“Singurul tiran pe care îl voi urma este vocea calmă, blândă din mine.” (Mahatma Gandhi)

#263 2010-02-12 16:29:55

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

anumite haine le spal numai cu mana
intind mereu rufele pe dos (stiu ca asa se face, dar am intalnit si exceptii)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#264 2010-02-12 17:43:34

anadrin
Banat
Inregistrat: 2009-08-26

- dorm invelita mereu, indiferent de anotimp. iar vara, daca nu e plapuma undeva in pat langa mine nu pot sa adorm; cand eram mai mica obisnuiam sa ma invelesc astfel incat sa mi se vada numai ochii si sa pot respira, in afara de ochi si nas totul era sub patura.
- nu beau lapte deloc, decat foarte rar cu cereale; iar pana acum vreo 2 ani nici cu cereale
- nu raspund la telefon daca e un numar pe care nu il stiu
- nu suport zgomotul unghiilor pe hartie... sa incerce cineva sa urmareasca un rand cu degetul intr-o carte si sa atinga cu unghia - simt ca ma zgarie pe creier.

#265 2010-02-12 23:20:00

lalky
Full member
Inregistrat: 2008-07-20

-nu-mi place cand cineva ma ajuta fara sa ma intrebe mai intai..de fapt nu prefer nici un ajutor imi place sa fac totul    singura..iar cand stiu ca si-a bagat mainile pe nu stiu unde sa ma ajute fara sa ma intrebe m-apuca toti dracii skitarg

-ma spal pe maini de fiecare data cand vin de afara ( nu se stie pe ce pui mana)

-nu-mi place sa gandeasca altii in locul meu de genu ..stii iti dau o perere..

-nu-mi place sa ma cicaleasca cineva la cap de nnn ori pe zi..daca am zis o data NU nu ramane . nu mai veni peste 1 ceas sa ma intrebi acelasi lucru

-ma enerveaza aia care se lauda mai ales barbatii

-nu pot sa dorm cand e galagie.cand dorm sa nu se auda nici musca chicot

-nu adorm decat pe intuneric

-nu-mi place sa sune telefonu atunci cand dorm

cand mai am ma zic...

#266 2010-02-12 23:26:45

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

- imi vine sa ii omor pe astia de la primarie d fiecare data cand iau o groapa ca nu repara drumurile
- trebuie sa am bezna in camera ca sa pot dormi
- nu suport sa vad o pereche de cizme frumoase rau si sa nu o cumpar...imi stric ziua big_smile
- nu suport dezordinea si mizeria
- nu suport frizerii care nu stiu sa tunda

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.